Secretariaat van de geïntegreerde politie, gestructureerd op twee niveaus

RSS
Startpagina

Nieuwsberichten

11-07-2024 - Begrotingsmodule

De geactualiseerde versie van de begrotingsmodule is gepubliceerd in de rubriek "Handleidingen", evenals de bijhorende communicatie "Communicatie budgettaire module 2025".

08-07-2024 - Bericht voor de gebruikers van de toepassing FINDOC

De bestanden van de rode en oranje lichten "TH.M9OR en TH.M9RE" werden gepubliceerd in de beveiligde toepassing FINDOC.

Herinnering: Het betreft controlebestanden die worden aangemaakt na het opladen van de bestanden model 9bis/rechtzettingen (onregelmatige prestaties). De publicatie vindt eenmaal per maand plaats, enkele dagen na het opladen van het grote Mod9bis.

Het oranje licht (TH.M9OR) heeft geen invloed op het opladen van de overgemaakte prestaties, maar is bedoeld om de aandacht van de werkgever te vestigen op het feit dat het aantal gemelde prestaties onjuist zou kunnen zijn. Daarom wordt een controle van de politiezone gevraagd.

Het rode licht (TH.9RE) betekent dat de overgemaakte prestaties niet in de loonmotor zijn opgeladen omdat zij hoger zijn dan wat mathematisch mogelijk is. De politiezone moet dus een controle uitvoeren en een rechtzettend model 9bis overmaken, anders worden er geen prestaties betaald.

De berekening van de norm voor de oranje en rode lichten is gebaseerd op het aantal werkdagen, weekends en feestdagen in het jaar. Daarom publiceren wij jaarlijks een nota waarin de norm voor weekend-, over-, nachturen, uren bereikbaar en bereikbaar/terugroepbaar wordt vastgesteld (zie de website SSGPI - www.ssgpi.be - rubriek Dienstnota's en FAQ).

Gevraagde actie: door de werkgevers te behandelen bestanden.

03-07-2024 - Onderhoud Themis

Om onderhoudsredenen zal THEMIS op 03/07 van 18u00 tot 20u00 volledig onbeschikbaar zijn.

28-06-2024 - Bericht voor de gebruikers van de toepassing FINDOC

De aangifte van de bedrijfsvoorheffing (FinProf) voor 06/2024 is gepubliceerd in de beveiligde toepassing FINDOC.
De verschillende bestanden zijn beschikbaar in de map 5XXX_FinalRunWedde_FinProf202406_20240628A.zip.
De betaling moet uiterlijk maandag 15/07/2024 zijn uitgevoerd.Het volledige nieuwsoverzicht vindt u hier.

Abonnement

Abonneer u op onze nieuwsbrief Flash!SSGPI die elke belangrijke wijziging op het vlak van het geldelijk politiestatuut meldt, door een e-mail te sturen naarssgpi.cc.com@police.belgium.eu. Enkel nieuwsbrief-aanvragen zullen behandeld worden op dit e-mailadres.